Selskapsledelsen

Andreas Kvame
CEO

Andreas Kvame begynte som CEO i Grieg Seafood ASA i 2015.

Han kom fra stillingen som CEO for Scanbio. Han har 17 års faglig bakgrunn fra Marine Harvest Group, hvor han inngikk i toppledelsen i mange år, med ansvar for salg, logistikk, videreforedling og integrering.

Andreas har jobbet med endringsledelse og forbedringer i internasjonal kapasitet i oppdrettsnæringen, som spenner over mange selskaper, herunder integrasjon av Stolt Seafarms, Panfish, Fjord Seafood og Marine Harvest. Han har utdannelse fra landbruk og akvakultur. Andreas er norsk statsborger og bosatt i Hjelmeland.

Atle Harald Sandtorv
CFO

Atle Harald Sandtorv har vært CFO i Grieg Seafood ASA siden 2009.

Han har tidligere vært finansdirektør i Bennex og Tide ASA. I løpet av hans 13 år i ledelsen i Tide ASA (tidl. HSD og Gaia) har Atle Harald vært en sentral ressurs i et selskap hvor sterk vekst, fusjoner, oppkjøp og andre strukturelle endringer har formet det som i dag er ett av Norges ledende selskaper innen offentlig transport. Han er utdannet siviløkonom fra NHH. Atle Harald er norsk statsborger bosatt i Bergen.

Knut Utheim
COO Farming

Knut Utheim begynte i Grieg Seafood i 2014 som COO Farming.

Han har vært i oppdrettsnæringen siden 1990. bl.a. i Stolt Sea farm (1990-2005) og Marine Harvest (2005-2014).

Før han kom til Grieg Seafood jobbet Knut som regionsdirektør for Marine Harvest Norway i midt-Norge. Han er Dh-kandidat i akvakultur fra Distrikthøyskolen Sogn og Fjordane. Knut er norsk statsborger og er bosatt i Bergen.

Kathleen O. Mathisen
CHRO

Kathleen O. Mathisen startet som CHRO i Grieg Seafood ASA i 2016.

Hun har lang erfaring fra internasjonal olje- og gassindustri, og har jobbet med HR i mer enn 18 år.

Kathleens kjernekompetanse omfatter organisasjonsutvikling og endringsprosesser. Hun har flere års erfaring innenfor forretningsdrevet HR med vekt på de menneskelige ressursene i organisasjonen.

Hun er utdannet innen administrasjon og ledelse fra UIB, BI og NHH, og er for tiden i ferd med å ta en MBA i ledelse og bærekraft ved University of Cumbria i Storbritannia. I desember 2013 ble hun tildelt «Sunnivaprisen», oppkalt etter Bergens skytshelgen St. Sunniva. Kathleen er norsk statsborger bosatt i Bergen.

Regionsledere

Roy-Tore Rikardsen
Regionsdirektør
Finnmark

Roy-Tore Rikardsen overtok som regionsdirektør i Grieg Seafood Finnmark AS i 2014.

Han har 15 års erfaring fra oppdrettsnæringen.  De siste 6 årene har han jobbet som produksjonssjef sjø hos Lerøy Aurora AS (25.000 tonn).

Roy-Tore har ellers erfaring fra utstyrsindustrien (Akva Group), samt fôrbransjen (Ewos), og er utdannet som høgskoleingeniør i miljø- og havbruksteknologi fra Høgskolen i Tromsø. Han er norsk statsborger bosatt i Tromsø.

Alexander Knudsen
Regionsdirektør
Rogaland

Alexander Knudsen har arbeidet i Grieg Seafood siden 1997, og har vært regionsdirektør i Grieg Seafood Rogaland AS siden 2007.  Han har tidligere arbeidet i Øvrebø Fisk AS, som i 1997 ble oppkjøpt av Grieg Seafood AS.

Alexander har økonimi og administrasjonsutdannelse fra Høgskolen i Molde. Han er norsk statsborger bosatt på Rennesøy.

Marvin d. “Rocky” Boschman
Regionsdirektør
British Columbia

Rocky Boschman overtok som regiondirektør i Grieg Seafood BC Ltd. i 2016.

Han startet som Saltwater Production Director i januar 2016 før han overtok stillingen som regiondirektør.

Rocky har jobbet i oppdrettsnæringen siden 1986 og har innehatt flere ledende stillinger. Han har en Bachelor of Science Degree i marinbiologi fra University of Victoria og en Master in Business Administration fra Royal Roads University. Han er kanadisk statsborger bosatt i BC, Canada.

Grant Cumming
Regionsdirektør
Shetland

Grant Cumming overtok stillingen som regiondirektør i Grieg Seafood Shetland Ltd. i 2016.

Han har jobbet som produksjonssjef i selskapet siden 2005. Grant har 17 års erfaring fra oppdrettsnæringen og har i flere år holdt forelesninger i akvakultur. Han har en universitetsgrad i zoologi fra University of Aberdeen og en Master in Mariculture Science fra NAFC Marine Centre. Han er britisk statsborger og er bosatt på Shetland, Storbritannia.